Esiintyjät


Lord Est eli Tuomo Hiironmäki on suomalainen, Tampereelta kotoisin oleva rytmimusiikkiartisti. Lord Estin soundi ammentaa vaikutteita pääosin Karibian dancehall, soca- ja reggaerytmeistä. Hän tekee musiikkia yhdessä veljensä Uncle Tanin kanssa.

Lord Estin tunnetuimpia kappaleita ovat muun muassa ”Reggaerekka”, ”Hellä ori”, ”Sun vieres on lämmin” ja ”Vuosi vaihtuu” (mukana Mikael Gabriel). Lord Est on myös mukana Petri Nygårdin hittisinglellä ”Selvä päivä”.
(Lähde: Wikipedia)

Nettisivut: https://www.lordest.com/
Keikat: http://warnermusiclive.fi/artistit/lord-est/

DJ Tonza
Tuusulalainen monitoimihenkilö musiikin, viihteen, kulttuurin, taiteen ja kunnallisen toiminnan parissa. DJ jo lähes 30 vuotta ja monen monta tapahtumaa avustanut tai toteuttanut
Moni tuntee Tuusulassa paikallisista kouludiskoista, Hyrylän joulun avauksesta, Taiteiden Yöstä, Sibelius-valoteoksesta, Koskenmäen Valopuistosta ja yökerhotapahtumista.

DJ Tonza eli Toni Luode huolehtii tälläkin kertaa tapahtumassa siitä, ettei tule vaan hiljaista hetkeä! 😉 Kovaa mennään koko tapahtuma läpi aina musiikin ja huumorin kanssa ja katsotaan, että kaikki viihtyvät.

DJ Tonzan Facebook-sivut: https://www.facebook.com/djtonzadjtoni/

Janne Mellin on suomalainenlaulaja-lauluntekijä, joka on julkaissut kaksi albumia, Kuningas vuonna 2004 ja Huominen on huono paikka vuonna 2008. Ennen soolouraansa hän kuului 1990-luvun alussa vaikuttaneeseen Mental Penaltyyhtyeeseen. Nykyisin hän toimii peruskoulun ala-asteen rehtorina Vaunukankaan ja Nahkelan kouluissa.
(Lähde: Wikipedia)

Janne toimii aktiivisesti myös Keski-Uudenmaan jääkiekko-organisaatio KJT:ssa puheenjohtajana, jonka ansiosta hän juontaa Lätkästudiota illan aikana.

KJT:n nettisivut: https://www.kjthockey.fi/

Copyright (C) Juhlattulossa.fi, Proton Productions Oy ja Lätkätoritiimi